TIME 4 CHOCOLADE ORANJE EIWIT BROWNIES

Door DOOR @AVERAGE.GEOFF

Ingrediënten

185g Ongezouten
boter 185g
Beste Donkere Chocolade
65g Plain Flour 50g Chocolade Sinaasappel, in
stukken gehakt 3 Grote Eieren
175g Golden Caster Sugar
55g Time 4 Nutrition Whey Protein Double chocolate Mousse Flavour
1 el Orange Extract

Methode

Snijd 185g ongezouten boter in kleine blokjes en tip in een middelgrote kom. Breek 185g Dark Chocolate in kleine stukjes en laat in de kom vallen.
Vul een kleine pan ongeveer een kwart vol met Warm Water, dan zit de kom op de top, zodat het rust op de rand van de pan, niet aanraken van het water.
Zet op een laag vuur tot de boter en chocolade zijn gesmolten, af en toe roeren.
Haal de kom uit de pan en laat het mengsel 10-15 minuten afkoelen. Terwijl dat gaat in, zet de oven op 180C / 160C ventilator.

Lijn een 8 x 8 inch hoge zijdige blik met bakpapier en opzij gezet.
Breek 3 grote eieren in een grote kom en tip in het suiker- en sinaasappelextract.

Met een elektrische mixer op maximale snelheid, klop de eieren en suiker. Ze zullen er dik en romig uitzien, zoals een Milk Shake.
Giet het afgekoelde chocolademengsel over de Eggy Mousse en vouw vervolgens voorzichtig samen met een rubberen spatel. Wees voorzichtig als je dit doet en vouw, niet mengen, of je zult de lucht knock-out.

Zeef in het eiwit en bloem.
Vouw voorzichtig in dit poeder met dezelfde figuur van acht actie als voorheen. Roer voorzichtig de chocoladebrokken er door.

Giet het mengsel in het bereide blik, en zet in de oven en zet uw timer voor 25 minuten controleer het en schud het blik zachtjes. Als de brownie wiebelt in het midden, het is niet helemaal klaar, dus schuif het terug in en bak voor nog eens 5 minuten. Wees dapper en niet overdrijven als deze zal blijven koken bij het koelen.

Laat in het blik tot het koud is, neem dan uit en snijd in 16 vierkanten of 32 driehoeken.

Calorieën: 254 per vierkant (126 cals per driehoek) Eiwit: 5 koolhydraten: 17 vet: 16