Time 4 Eiwitten Pindakaas Chocoladetruffels

Door @Average.Geoff

Ingredients

100 g pure chocolade (85% cacao of hoger)

1 schep (18 g) Tijd 4 Nutrition Whey Protein Smaak van chocolade pindakaas

10 g kokosmeel

10 g pindakaas (ik heb Meridiaan Foods gebruikt omdat het verdomd geweldig is)

Method

Deze zijn, als ik het zelf zeg, een heel speciaal beetje !!
Zeer eenvoudig in elkaar te zetten en zeer decadent met een beetje proteĆÆnegoedheid met hun harde chocoladeschil en deegachtig centrum.
Deze zijn geweldig als je een fitnessfanaat een ander cadeau wilt geven.

Smelt je chocolade in een Bain Marie of magnetron.

Schep een kleine hoeveelheid in elke vorm en verdeel het over de zijkanten om de schaal te maken.

Zet het in de koelkast om af te koelen. Je hebt nog chocolade over, eet het nog niet
šŸ˜
Terwijl dat afkoelt, meng je al het andere in een kom en voeg je net genoeg water toe om een ā€‹ā€‹deegachtige consistentie te maken die je aankan.

Pers kleine hoeveelheden in elke chocoladeschil en zorg ervoor dat er voldoende ruimte overblijft om de bodems met wat meer chocolade op te gieten.

Zodra ze allemaal bedekt zijn, gooi je ze minstens een uur in de vriezer. Dit is van vitaal belang, want als je ze uit de mal wilt halen, wil je dat ze stevig zijn en niet knappen.

Zodra je ze op een dienblad plaatst, leg je ze dicht bij elkaar en met behulp van een theelepel, besprenkel je de resterende theelepel chocolade er snel overheen om ze dubbel chique te maken!

Bewaar ze in de koelkast.

Calorieƫn: per hap (van de 10: 78
ProteĆÆne: 9
Koolhydraten: 2.5
Vet: 6