Time 4 Eiwitrijke Pindakaas Chocoladetruffels

Door @Average.Geoff

Ingredients

100 g pure chocolade (85% cacao of hoger)

1 schep (18 g) Tijd 4 Nutrition Whey Protein Choclat peanut butter smaak

10 g kokosmeel

10 g pindakaas (ik heb Meridiaan Foods gebruikt https://www.meridianfoods.co.uk/Products/Peanut-Butters maar elke andere pindakaas is goed. Wil je helemaal geen suiker, let dan goed op het etiket)

Method

Deze zijn, al zeg ik het zelf, heel speciaal!!
Zeer eenvoudig in elkaar te zetten en zeer decadent. Rijk gevuld met zachte proteïne in een harde chocoladeschil.
Deze zijn geweldig om bijvoorbeeld cadeau te geven aan een fitnessfanaat.

Smelt je chocolade in een Bain Marie of magnetron.

Schep een kleine hoeveelheid in elke vorm en verdeel het pok over de zijkanten om de harde buitenschil te maken.

Zet het in de koelkast om af te koelen. Je hebt nog chocolade over, eet deze nog niet op!
Terwijl het afkoelt, meng je al het andere in een kom en voeg je net genoeg water toe om een ​​deegachtige consistentie te krijgen.

Pers kleine hoeveelheden in elke chocoladeschil en zorg ervoor dat er voldoende ruimte overblijft om als bodem er met wat gesmolten chocolade over te gieten.

Zodra ze allemaal bedekt zijn, gooi je ze minstens een uur in de vriezer. Dit is van vitaal belang, want als je ze uit de mal wilt halen, wil je dat ze stevig zijn en niet knappen.

Zodra je ze op een dienblad plaatst, leg je ze dicht bij elkaar en met behulp van een theelepel, besprenkel je de resterende theelepel chocolade er snel overheen om ze dubbel chique te maken!

Bewaar ze in de koelkast.

Calorieën: per hap (van de 10: 78
Proteïne: 9
Koolhydraten: 2.5
Vet: 6