Time 4 Raspberry Ripple Ice Cream Kwark Taart

Door Marieke Bruinsma @bruinsma.marieke

Ingrediënten

Ingrediënten voor 6 taartjes:

30 gram Granola, Dorset Cereals Berry Granola
200 gram Lindahls Peer vanille
200 gram Protein Rasberry
15 gram notenpasta AH
50 gram verse frambozen (geen diepvries)
10 gram Amandelschaafsel AH
Gelatine 3 blaadjes

Methode

Bereiding:

Bodem:
Doe de granola en de notenpasta in de keukenmachine/hakmachine tot dat het een grove pasta is. Verdeel dit over de cup cake vormen en druk het aan met een lepel. Zet het minimaal 30 minuten in de koelkast.

Kwarklagen:
Gelatine 5 minuten weken in koud water. De twee kwark soorten apart in een steelpan op laag vuur en doe 1,5 blaadje gelatine erbij, blijf roeren. 10 minuten laten afkoelen.
In de smaak Lindahls Peer Vanille voeg je de Whey Raspberry Ripple Ice Cream Time4Nutrition.
Om en om doe je een laag kwark op de bodem. Na elke laag de taartjes 10 min in de vriezer.
Dit is leuk voor de presentatie , maar geeft je smaak ook een boost!

Topping:
Plaats een aantal frambozen op het taartje en bestrooi met amandelschaafsel.

Zet de taartjes een nacht in de koelkast.

Voedingswaarden 1 taartje:

114 Kcal
4.52 Vet
6.62 Koolhydraten
4.63 Suiker
0.94 Vezels
11.91 Eiwit